За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Условия и основни характеристики на туристическия пакет

Разположение

MPM Astoria Hotel - Ultra All Inclusive се намира точно на крайбрежната алея на Слънчев бряг. Центърът на Слънчев бряг е на 200 метра. Летищата в Бургас и Варна са съответно на 30 километра и 110 километра от Astoria Hotel.

Цитираните по-долу отстъпки в таблиците се прилагат при минимум 3 нощувки престой.

В стаите

Хотелът се състои от просторни двойни стаи и сютове. Максималния капацитет на всички поменещия е до 4 души, като всяка стая е оборудвана със спалня или две отделни легла, разтегателен диван, телевизор с плосък екран, мини бар, сешоар и централен климатик. Всички стаи в Astoria имат свежо обзавеждане и са климатизирани. Разполагат с плоскоекранен телевизор и мебелиран балкон. Предоставени са кабелна телевизия и минибар. Всяка стая има собствена баня с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.

На територията на хотела

Хотела предлага директен достъп до частния плаж с безплатни шезлонги и чадъри и открит плувен басейн. Гостите могат да релаксират в бара до басейна, плажния бар и лоби бара. В ресторанта с изглед към басейна и разположената непосредствено до него тераса се предлагат специалитети от българската и международната кухня на шведска маса. В лобито е осигурен безплатен WiFi. За WiFi достъп в стаите се заплаща допълнителна такса. На място има също детски кът на открито, минимаркет и бизнес център. Срещу допълнително заплащане гостите могат да ползват сейф на рецепцията, която е отворена денонощно.

Хранене

Офертата за ултра ол инклузив включва хранене през целия ден, селекция от местни и вносни алкохолни и безалкохолни напитки, както и аниматорска програма.

Заведения за храна и напитки:

Основен ресторант:
Изцяло реновиран ресторант, който предлага разнообразие от кулинарни изкушения за всички вкусове.

Люби бар

Бар край басейна:

Като част от Ultra All Inclusive концепцията баровете предлагат селекция от местен и вносен алкохол, безалкохолни напитки, освежаващи коктейли, кафе, чай, шампанско, вино, наливна бира.

Снак бар

Предлага се разнообразие от леки закуски няколко пъти на ден, между основните хранения, както и по-късно вечерта.

Павилион на плажа

Директно на плажа се предлагат наливна бира, безалкохолни напитки.

Плаж

От 2018 година гостите на МПМ Хотел Астория имат възможността да се възползват безплатно от шезлонги и чадъри около басейна или на плажа, като на една стая се полага 1 чадър и 2 шезлонга.

Развлекателни дейности за деца:

За деца от от 4 до 12 години: дневни занимания и вечерна мини дискотека 6 дни в седмицата

Развлекателни и спортни занимания за възрастни:

Плажен волейбол, тенис на маса, дартс.

Разнообразие от вечерни програми и шоута 6 дни в седмицата на специално изградена външна сцена.

Хотела разполага с ограничен брой парко места. Услуга се предоставя при наличие на свободни места и се доплаща допълнително.

 

Оценки и коментари